Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Mousse Φράουλα (by Anna-Maria Barouh)

Πιο γρήγορη δε γίνεται !!! Τώρα που οι φράουλες είναι στην εποχή τους, μπορούμε να κάνουμε πολλά νόστιμα γλυκάκια.

Υλικά:
500ml κρέμα γάλακτος
500γρ φράουλες
1 φακ. ζελέ φράουλα

Εκτέλεση:
Βάζουμε 1 ωρίτσα τις φράουλες στην κατάψυξη κι έπειτα τις πολτοποιούμε στο multi. Όταν είναι παγωμένες γίνονται πιο ωραίος πολτός. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει καλά και να γίνει σαντιγύ. Πέρνουμε λίγη ποσότητα απ'τον πολτό φράουλας, το ζεσταίνουμε καλά σ'ένα κατσαρολάκι και διαλύουμε μέσα το ζελέ. Κατεβάζουμε απ'τη φωτιά, το ρίχνουμε στις υπόλοιπες φράουλες κι έπειτα όλα μαζί στη σαντιγύ. Αφού ανακατέψουμε καλά, μοιράζουμε σε ποτηράκια (ή φλυτζανάκια, ή μπολάκια) και το βάζουμε στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου