Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΕΜΠΕΛΟΤΥΡΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ:

500γρ. φετα

250γρ. ανθοτυρο η μανουρι

200γρ. γιαουρτι στραγγιστο

300γρ. αλευρι-φαρινα

100γρ. ελαιολαδο

100γρ. τριμμενη φρυγανια

1/2 lit. φρεσκο γαλα

4 αυγα

πιπερι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε ενα μπολ χτυπαμε τα αυγα, προσθετουμε το γιαουρτι και ανακατευουμε. Στη συνεχεια προσθετουμε το γαλα και το πιπερι και μετα τα τυρια. Τελος προσθετουμε το αλευρι και ανακατευουμε πολυ καλα μεχρι να γινει χυλος.

Σε ενα πυρεξ στρωνουμε το μισο ελαιολαδο και τη μιση φρυγανια, αδειαζουμε το μειγμα και απο πανω βαζουμε το υπολοιπο ελαιολαδο με την υπολοιπη φρυγανια.

**Για να γινει ακομη πιο νοστιμη και πικαντικη μπορουμε μεσα στο μειγμα να προσθεσουμε πιπεριες,μανιταρια,ζαμπον,τριμμενο κασερι,η οτι αλλο μας αρεσει!!!

Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο, στους 180' σε κατω αντισταση και αερα για 45λεπτα.

**Κοβοντας την σε μικρα τετραγωνα κομματακια, ειναι μια καλη προταση για μπουφε και παρτυ!!!!

Καλη επιτυχια!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου