Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Πανεύκολα σοκολατένια τρουφάκια (s.parliaros)

ΥΛΙΚΑ: 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.). 3 κουταλιές της σούπας κακάο (30 γρ) 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο τρούφα για επικάλυψη Εκτέλεση: Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε το ζαχαρούχο, το κακάο και το βούτυρο και τοποθετούμε στην φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς περίπου για 10 λεπτά μέχρι να δέσει το μίγμα και να ξεκολλάει από τον πάτο. Αδειάζουμε σε μια επίπεδη επιφάνεια, αφήνουμε να κρυώσει και πλάθουμε μικρά μπαλάκια ρολάροντάς τα στην τρούφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου