Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Μπισκοτάκια λεμόνι - ινδοκάρυδο

Μια συνταγή από το www.chefonair.gr. Εκτέλεση της Μαρίας για τον πρωινό μας καφέ. Συνοδεύουν τέλεια τα πρωινά μας gossip !!!



Υλικά:
1 1/2 φλ. φαρίνα
ξύσμα από 2 λεμόνια
2/3 φλ. ζάχαρη καστανή
100γρ αμύγδαλο σε σκόνη
2/3 φλ. ινδοκάρυδο
200γρ μαργαρίνη

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε σ'ένα μπολ όλα τα στερεά κι έπειτα προσθέτουμε τη μαργαρίνη κομμένη σε κυβάκια. Ζυμώνουμε ελαφρά μέχρι να γίνει το μίγμα σαν ψίχουλα. Πλάθουμε τη ζύμη σε 2 μπαστούνια, τυλίγουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα. Μόλις παγώσει, αφαιρούμε τη μεμβράνη και κόβουμε σε φετούλες και τα απλώνουμε με απόσταση μεταξύ τους σε λαμαρίνα με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 οC με αέρα για 20'-25' να ροδίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου